Απόφαση Συγκρότησης του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Έβρου

από Διαχειριστής Ιστότοπου
 Π.Υ.Σ.Π.Ε. Έβρου
Π.Υ.Σ.Π.Ε. Έβρου

ΑΔΑ: 6ΟΙΙ4653ΠΣ-33Η

Απόφαση Συγκρότησης του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Π.Ε.) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Λήψη της απόφασης από τη Δι@ύγεια

Η θητεία όλων των μελών του Συμβουλίου λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2016.

 

Πρόεδρος: Κεχαγιά – Φανού Θεσσαλία, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, με αναπληρωτή της τον Αντωνιάδη Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Αντιπρόεδρος: Βουρδόγλου Δήμητρα, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Τετόρο Ιωάννη, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Μέλη:

Αντωνιάδης Ευστράτιος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Αρβανιτάκη Σουλτάνα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ70 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Νικολαΐδης Νικόλαος, ως τακτικό αιρετό μέλος με αναπληρώτριά του την Μπεχτσούδη Αγγελική.

Χαριτάκης Φώτιος, ως τακτικό αιρετό μέλος, μεαναπληρώτριά του την Νίκου Διαμάντω.

Στις περιπτώσεις που το συμβούλιο εξετάζει θέματα υπηρεσιακής κατάστασης α) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκτός των προσωρινών αναπληρωτών και β) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αντί των αιρετών εκπροσώπων των δημόσιων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό οι κάτωθι εκπρόσωποι της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε:

Κουρουτός Μιχάλης, καθηγητής κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του το Βουρκούδη Απόστολο, καθηγητή κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης».

Σελέκος Δημήτριος, καθηγητής κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κιοσσέ Χρήστο, καθηγητή κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια».

Στις περιπτώσεις που το συμβούλιο ασκεί αρμοδιότητες γνωμοδοτικού συμβουλίου για τα θέματα των ιδιωτικών σχολείων μετέχουν σε αυτό αντί των εκ δημοσίων εκπαιδευτικών αιρετών μελών, οι κάτωθι εκπρόσωποι:

Λίτσας Σταύρος, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Κεφαλά Δημήτριο.

Λεγγέτση Κυριακή, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Γκροζούδη Χρήστο.

Για τις περιπτώσεις της παρ. 11 του άρθ. 63 του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258/τ.Α΄/08-12-2014), ως μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου, ορίζονται οι εξής:

ΚΟΤΖΑ ΑΜΕΤ του ΧΑΣΑΝ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον ΚΙΡΤΑΛΗ ΑΖΙΖ του ΧΑΚΗ

ΜΟΥΑΛΛΗΜΟΓΛΟΥ ΧΑΣΑΝ του ΑΜΕΤ ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος τον ΜΠΕΚΗΡ ΝΕΤΖΜΕΤΗΝ του ΟΣΜΑΝ

Ως Γραμματέας του Π.Υ.Σ.Π.Ε Έβρου ορίζεται η Γκοτζαμάνη Παρασκευή, μόνιμη διοικητικής υπάλληλος κλάδου ΠΕ1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ της Διεύθυνσης Π.Ε. Έβρου, με αναπληρωτή της τον Κίτσιο Χρήστο, μόνιμο διοικητικό υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ της Διεύθυνσης Π.Ε. Έβρου.

Έχει διαβαστεί 866 φορές
Παρασκευή 10 Μαϊου 2024

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



ONLINE

Έχουμε online 115 επισκέπτες και 0 μέλη.