Πρόσκληση υποβολής δηλώσεων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών

από Διαχειριστής Ιστότοπου
Πρόσκληση υποβολής δηλώσεων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών
Πρόσκληση υποβολής δηλώσεων λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Αρ.Πρωτ.Δ/νσης: 4919/2022

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ06, ΠΕ60, ΠΕ60.50, ΠΕ70, ΠΕ70.50, ΠΕ71 και ΠΕ73 που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες του επισυναπτόμενου πίνακα (αρχείο pdf), στις οποίες διαπιστώθηκαν λειτουργικές υπεραριθμίες, να δηλώσουν αν επιθυμούν να χαρακτηριστούν λειτουργικά υπεράριθμοι, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 και ώρα 12:00΄. Δεν χρειάζεται να υποβάλουν δήλωση οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων που είναι σε αναστολή λειτουργίας.

Λήψη της πρόσκλησης  Λήψη της δήλωσης  Λήψη του πίνακα (Ανακοινοποίηση στο ορθό - 5/8/2022)

Λήψη όλων των αρχείων


Ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τη διαδικασία τοποθετήσεων των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με απόφαση του Π.Υ.Σ.Π.Ε Έβρου, οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί θα τοποθετηθούν κατά απόλυτη προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μεταξύ τους με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησης τους, σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο θα χαρακτηριστούν λειτουργικά υπεράριθμοι και όπου αυτό δεν είναι δυνατό σε κενές θέσεις της όμορης ομάδας σχολείων.

Γίνεται σαφές ότι οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί δεν θα τοποθετηθούν σε σχολείο όμορης ομάδας εφόσον υπάρχει κενό σε σχολεία της ίδιας ομάδας με το σχολείο όπου υπηρετούν.

Όσοι εκπαιδευτικοί χαρακτηριστούν λειτουργικά υπεράριθμοι και δεν επιθυμούν ή δεν θα καταστεί δυνατό να τοποθετηθούν σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία, θα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν απόσπαση (με τις μονάδες απόσπασης).

Έχει διαβαστεί 2417 φορές
Παρασκευή 10 Μαϊου 2024

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ



ONLINE

Έχουμε online 125 επισκέπτες και 0 μέλη.